پاورپوینت علوم تجربی سوم دبستان: گذشته آینده
از دیرباز، انسانها همواره به دنبال راهی برای حفظ تازگی و جلوگیری از فساد مواد غذایی خود بودهاند. این تلاشها، ریشه در نیازمندیهای ابتدایی زندگی و حفظ منابع غذایی داشتهاند. روشهای متنوعی برای این منظور به کار گرفته شده است؛ از قرار دادن برخی مواد غذایی در نمک یا آب نمک تا خشک کردن آنها، که با کاهش رطوبت، رشد باکتریهای عامل فساد را متوقف میکرد. همچنین، برای نگهداری گوشت، به ویژه در دورانهای پیشین، از سبدهای توری در سایهها استفاده میشد. این روش، با بهرهگیری از خنکی و سایه،
دانلود فایل مرتبط
دانلود فوری فایلفایل: prod-2190341-پاورپوینت+علوم+تجربی+سوم+دبستان،+درس+14+از+گذشته+تا+آینده.html
کد ریرال: 29994